dilluns, 29 de setembre del 2014

VOLS APRENDRE MÉS?

Si ets un aficionat al ball, pots aprendre una mica més apuntante a llocs oficials de ball, o en Masterclasses.Podrás trobar el teu estil, hi ha sigui dansa clàssica, com una sardana o break dance.Aquí us deixo una serie de llocs on podeu acudir, si voleu moure el cos:


  • La Master Class de Rafa Mendez
El 4 d' Octubre la escola Sonia Dance Palace obre les portes a Rafa mendez per una Mater Class de dos hores a Sant Andreu de la Barca.
Rafa Mendez és un coreógraf i ballarí, que ha colaborat en moltes campanyes y gent famosa. Va participar en el jutjat de Fama a Bailar, i gràcies a la seva trajectória ha fet que presenti programes com 'After hours' o 'Mojate'.
En aquest video podeu veure una obra d'ell famosa que es pot veure la seva trajectoria, com a ballarí i coreógraf.



  • Cheer Up World                                                                                                                               

Cheer Up World, també és una Master Class que sol durar 3 dies. Aquesta organització es va movent per diferents llocs del món. En aquest any 2014 Cheer Up World va anar a Barcelona durant tres dies de juliol. En aquests tres dies les classes duraven des de les 8h  fins les 19h donant 1 hora de de descans per dinar.
En les classes sol haver coreógrafs i ballarins importants com el millor ballarí del món (Brian Friedman), Danielle Polanco, la coreógrafa de Single Ladies de Beyoncé ( Ebony Williams), Tony James o Yanis Marshall.
En 2015 també és realitzará, possiblement en els mesos de estiu.
Aquí teniu un link on podeu veure la coreógrafa de Single Ladies Beyoné.

















2 comentaris: